SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Volleybollklubben Westan
Kungsbacka

Klubbkollektion På BaseSport.se
Tränarkläder

Tränarkläder

Till våra tränare i VK Westan står klubben för en huvtröja  (+adrenalina 3004 Palmas), overallsbyxa (+adrenalina 3306 SPACE) och en tränings T-shirt (+adrenalina 1501 TREND) som är utvald inom klubbkollektionen. Klubben står för tryck på ryggen TRÄNARE.

 

Vi har medvetet i vår nya klubbkollektion valt överdragskläder som liknar de vi tidigare haft för att vi skall kunna använda de kläder som vi nyligen köpt in eller har kvar sedan tidigare och fungerar. 

 

Det är ”sunt förnuft” som gäller för uttag av nya tränarkläder.

 

Om du som tränare hellre vill köpa huvtröja med dragkedja eller långa tights som ingår i klubbkollektionen, är detta också möjligt. I dessa fall står tränaren för mellanskillnaden.

 

Beställning:

Beställning görs genom att maila gunnar@basesport.se  I mailet anger ni att ni är tränare och att beställningen avser uttag av tränarkläder. BaseSport märker upp plagget med ”Tränare”. VK Westan får återkoppling från BaseSport för att hålla kontroll på vilka beställningar som görs.     

 

Betalning:

BaseSport fakturerar Westan vid uttag av tränarkläder, vid överskjutande belopp delas betalningen upp mellan Westan och Tränaren.

 

Vid funderingar och frågor kontakta materialansvarig på mail: info@vkwestan.se

 

Önskas hjälp med beställningen kontakta BaseSports kundtjänst på 0346-800 30