SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Volleybollklubben Westan
Kungsbacka
Klubbkollektion På BaseSport.se
Tränarkläder

Tränarkläder

Till våra tränare i VK Westan står klubben för Träningsoverallsjacka (modell MT 543 och MT 636), Träningsbyxa (MT 701) och antingen en tränings T-shirt eller en Piké som är utvald inom klubbkollektionen.     


Vi har medvetet i vår nya klubbkollektion valt överdragskläder som liknar de vi tidigare haft för att vi skall kunna använda de kläder som vi nyligen köpt in eller har kvar sedan tidigare och fungerar. 


Det är ”sunt förnuft” som gäller för uttag av nya tränarkläder.


Om du som tränare hellre vill köpa in en Huvtröja och Sweatpants som är uttagen i klubbkollektionen, är detta också möjligt. I dessa fall står Klubben för värdet av träningsoverallsjacka och träningsbyxa enligt ovan och tränaren står för mellanskillnaden.


Beställning:

Beställning görs via BaseSport.se   

I meddelandefältet (Orderinformation) anger ni att ni är tränare och att beställningen avser uttag av tränarkläder. BaseSport märker upp plagget med ”Tränare”. VK Westan får återkoppling på ifrån BaseSport för att hålla kontroll på vilka beställningar som görs.     


Betalning:

BaseSport fakturerar Westan vid uttag av tränarkläder, vid överskjutande belopp delas betalningen upp mellan Westan och Tränaren.


Vid funderingar och frågor kontakta materialansvarig på mail: martin.lindqvist@intersport.se

 

Önskas hjälp med beställningen kontakta BaseSports kundtjänst på 0346-800 30