SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Volleybollklubben Westan
Kungsbacka
Vi är en Hälsocertifierad förening

Westan har varit en hälsocertifierad förening sedan 2016 och vi tycker att det är viktigt att fortsätta att vara det. Det är en kvalitetsmärkning från kommunen och det hjälper föreningen att utvecklas inom viktiga områden som drogförebyggande arbete, värdegrundsarbete och utveckling av våra ledare.

 

Det innebär att barn och unga i får förening kan vara aktiva i en så trygg och hälsosam miljö 
 

Året 2020 har varit ett annorlunda år och Corona-pandemin har påverkat vårt arbete med hälsocertifieringen. Vår ursprungliga plan var att ha ett läger för barn och ungdomar under våren för att varva volley-boll med värdegrundsövningar och droginformation. Det blev dock inställt och vi kunde inte heller genomföra lägret under hösten. Dock blev det en heldag i september då SISU var med och genomförde aktiviteter för både stora och mindre barn.

 

I dokumenten nedan följer en beskrivning av hur vi arbetar inom de olika delarna inom hälsocertifieringen och vad vi gjort under året.

 

 

 

 

Hälsocertifiering 2021.pdf
Westan planHälsocert20212022.pdf
I vår förening har vi:

  • Policys och handlingsplaner för värdegrundsarbete och drogförebyggande arbete
  • Utbildningsplan för ledare
  • Årliga aktiviteter för medlemmar kopplat till certifieringens mål

Certifieringsmål
  • Utveckla det drogförebyggande arbetet
  • Aktivt värdegrundsarbete
  • Höjd utbildningsnivå på barn- och ungdomsledare

Läs mer om Hälsocertifieringen på Kungsbacka kommuns hemsida:

www.kungsbacka.se/halsocertifiering