SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Volleybollklubben Westan
Kungsbacka

Kassörens arbetsuppgifter
Bussresor med VK Westan
För resor till turneringar som sker på avlägsna orter, till exempel Habo eller Örebro försöker vi arrangera så att våra lag kan åka gemensamt i buss. Grundtanken är en bussresa per termin och grupp och vi uppmuntrar grupperna att deltaga i samma turneringar för att kunna åka buss tillsammans. Detta stärker klubbkänsla och lagkänsla, dessutom är det lite spännande för de yngre och förhoppningsvis trevligt och roligt för alla som följer med i bussen.
 
Bussresorna finansieras genom att anmälda spelare debiteras en deltagaravgift. Exakt belopp kommer anges i kallelsen inför den aktuella turneringen och baseras på totala antalet spelare som förväntas åka med på resan. För Kidsvolley ser vi helst att alla spelare har med sig en förälder som följer med ”gratis” på resan. Ytterligare förälder, syskon, släkting eller supporter som följer med debiteras med en deltagaravgift. För resor med de äldre ungdomarna delas kostnaden för bussresan mellan spelare och föräldrar som bara är publik. De föräldrar som är aktiva eller tar ledaransvar åker med gratis.
 
Westan står alltid för halva busskostnaden (som ett bidrag) resten delas på antal deltagare!
 
Vid utebliven närvaro blir man debiterad hela priset. Vid sjukdom debiteras 50 % av det pris som stod i kallelsen.
 
Om antalet anmälda spelare blir för få och ekonomin för den tänkta bussresan inte går ihop, kommer bussen avbokas och vi reser då istället med bil till turneringen.