SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Volleybollklubben Westan
Kungsbacka
LEDARE
Information till alla ledare från Westans styrelsemöte 2 november avseende Covid-19
2020-11-02 19:55
Hej!
Det finns många frågor i luften angående Covid och vad som gäller. Det här är vad styrelsen kommit fram till efter kvällens möte:

Träningar
VK Westan kör alla träningar som vanligt så länge Region Halland inte gått ut med några lokala riktlinjer. Om nya riktlinjer kommer som berör detta så kommer vi snabbt att gå ut med ny information.

Turneringar
Vad gäller turneringar så ställer vi in samtliga planerade turneringar och ersätter dessa med mindre träningsmatchupplägg. Tex bjuda in 2-3 föreningar.
Använd sunt ”Covid-förnuft” med spritning av bollar mellan matcher, ett omklädningsrum per klubb, bara ha spelare på plan när de spelar eller dömer etc.

Sociala aktiviteter utanför volleybollen
Det är bra med sociala aktiviteter men håll er till sådana där det går att hålla hyfsat avstånd och lokalt här i Halland. Bowling är ett bra exempel. Dock rekommenderar styrelsen att ni skjuter den planerade ”prisonisland” på framtiden.

Extra bra om man hittar på en utomhusaktivitet!


Med vänliga hälsningar

Styrelsen

 


Nyhetsarkiv
Vårt swishnummer :)2017-01-09 20:48
Swish2016-11-08 21:05