Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Volleybollklubben Westan
Kungsbacka
Kom och var med oss att utvecklas och utöka vår förening!

Volleybollklubben VK Westan bildades 1967 och är den enda volleybollklubben i Kungsbacka kommun. Vi har barn- och ungdomsverksamhet från 4 år och uppåt. På seniornivå har vi herr- och damlag där damlaget satsar på spel i division 2 under säsongen 2016/2017. Vi har också öppna grupper som vänder sig till barn/ungdomar som vill spela volleyboll i en enkel form där vi i mindre grupper och med mjuk boll spelar volleyboll som lätt kan anpassas till varje spelares förmåga. Sedan hösten 2015 arbetar vi aktivt med integration och inkludering med nyanlända.

 

VK Westan är en förening där det skall vara kul att engagera sig, både som spelare, ledare och förälder. Vi erbjuder en positiv kamratlig och trygg miljö där spelare och ledare utvecklas tillsammans.


Vår verksamhetsidé är:

1.           Ha kul

2.           Lära sig volleyboll – och få ett livslångt idrottsintresse

3.           Gemenskap och laganda - få ökat självförtroende och nya kompisar


Vi arbetar ständig med värdegrundsfrågor, både på egen hand och tillsammans med SISU Idrottsutbildarna. Alla ska känna sig delaktiga och får vara med att påverka så att föreningens verksamhet utvecklas.

VK Westan är först och främst en barn- och ungdomsklubb där hjärtat av föreningen utgörs av de cirka 150 aktiva barn vi har. Barnen deltar i turneringar på olika nivåer runt om i landet men även på hemmaplan där klubben arrangerar turneringar. Runt dessa barn och ungdomar finns en mängd frivilliga krafter som på ideell basis försöker ge dem bäst möjliga förutsättningar för att utvecklas som volleybollspelare och som människor. Föreningen syns i lokala medier, har ett facebookkonto med närmare drygt 320 följare där vi publicerar aktuella händelser i klubben samt ett instagramkonto.

 

VK Westans verksamhet för barn- och ungdomar grundar på att alla ska ha möjlighet att vara med, oavsett vilka ekonomiska förutsättningar man har. Vi arbetar aktivt med att alla är volleybollkompisar och vikten i att alla ska få lyckas fler gånger än att misslyckas. Vi lägger också stor vikt i att göra andra sociala aktiviteter utanför träningarna, allt för att skapa en stark gemenskap, tillhörandekänsla och trygghet.

 

ERBJUDANDE ATT SPONSRA VÅR BARN- OCH UNGDOMSVERKSAMHET:

 

T-SHIRTS TILL FÖRENINGENS BARN OCH UNGDOMAR

Vi önskar föreningstshirts som är kostnadsfria så att alla kan känna och se att de är en del av föreningen. Här kan man vara flera företag som vill vara med.


MATCHKLÄDER

För 4000kr kan ni synas på matchställ eller uppvärmnings t-shirt med en liten logga.

För 8000kr kan ni synas på matchställ eller uppvärmnings t-shirt med en stor logga.

 

CUPSPONSOR BARN OCH UNGDOM

För 2000 kr sponsrar ni en av våra ungdomscuper. Ni kommer att synas i inbjudan, på hemsidan samt erbjudas plats att marknadsföra ert företag i hallen.

 

BOLLSPONSOR

För 3000 kr kan ni sponsra valfritt lag med bollar under en hel säsong. Ni kommer att synas med både företagslogga och länk på hemsidan.

 

BIDRAG TILL TURNERINGAR/LÄGER/ÖVRIGA AKTIVITETER

Alla bidrag är välkomna, kan vara fika och mat, lotterivinster, medaljer, diplom m.m. Ert företag kommer att synas i inbjudan och på hemsidan.


BUSSSPONSOR

Vi åker gärna buss tillsammans till cuper och turneringar, det stärker klubbkänslan och är ett säkrare alternativ än bil. Sponsra en hel eller halv bussresa (kostnad beror på avstånd).

 

FLER MÖJLIGHETER TILL SPONSRING:

 

ANNONS I LOKALTIDNING

Inför cuper, matcher och rekryteringsaktiviteter. 2000 kr

 

VEPA/FLAGGA TILL FÖRENINGENS ARRANGEMANG

Med företagslogga 2000 kr

 

REKLAMSTRIPES TILL EXEMPELVIS BILAR

3000 kr

 

MATCHBOLL DAMLAGET DIVISION II

För 500kr sponsrar ni till en av damlagets matchbollar vid hemmamatcher samt får företagets logga/länk på hemsidan.

 

MATCHKLÄDER DAMLAGET

För 4000kr kan ni synas på damlagets matchställ eller uppvärmnings t-shirt med en liten logga.

För 8000kr kan ni synas på damlagets matchställ eller uppvärmnings t-shirt med en stor logga.

 

STÖDMEDLEM

För 100kr/år kan du bli stödmedlem i vår förening. Mer information finns här

 

Det finns utöver detta möjlighet att sponsra på valfritt sätt. Fråga gärna så återkommer vi med mer information.

 

Kontakta Sofia Dahlström vid intresse, 0736-535353 fia.dahlstrom@gmail.com eller info@vkwestan.se