SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Volleybollklubben Westan
Kungsbacka
Sexmanna 2006-2007

- Volleybollklubben Westan
 
  INFORMATION

Matchstart:sön 08 december, 08:00
Plats:Habo sporthall
Samling: Oskarsbergs pendlarparkering kl. 8.00
Aktivitetsinfo: En lite annorlunda turnering i Habo vi tror kan vara riktigt rolig.
Utdrag från Habo Wolleys inbjudan:
Tanken med cupen är att vi ska lära känna varandra mellan klubbarna och ha en trevlig dag tillsammans. Det här är en annorlunda cup där föreningar anmäler sina spelare och coacher individuellt och där vi därefter blandar lag mellan klubbarna.
Spelarna får alltså spela tillsammans med spelare från andra klubbar och coacherna får coacha lag med spelare från olika klubbar.
Klubbar anmäler sina spelare i den level som de vill spela i och sedan delar vi som arrangörer upp alla spelare i olika lag. För att det ska fungera måste även en coach per fyra spelare delta från alla klubbar. Vi fördelar även coachuppdrag för de coacher som anmäler sig. Det viktigaste är inte att vinna utan att ha en trevlig dag tillsammans och lära känna nya kompisar.

Då det krävs en ledare per 4 anmälda spelare och vi är lite kort om ledare denna helg får ni gärna skriva i kommentarsfältet om ni har möjlighet att ställa upp och hjälpa till vid behov.
Hälsningar ledarna

<< Tillbaka